Tuesday, May 10, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

gambar hiasan semata-mata takde kena mengena ngan jelly atau ar rifke

sebagai blogger baru aku pon nak jugak org baca blog aku walopon ade cemuhan yg akan cakap 'tak best pon blog ke neh'...aku nak jugak blog aku dikenali walopon bukan seantero alam...cukop la ade pembaca setia...janji boleh berkongsi pendapat dan jugak pandangan.

oleh itu aku join segmen khas ar-rifke | pencarian 100 top blogger baru...saje suka-suki..untung sabut timbul...untung batu tenggelam...gittew...senang sajork jawab jek soklan yang diberikan oleh incik ar-rifke neh

1. brapa lama dah blogging

kurang lebih 6 bulan...saya blogger baru..masih belajar..masih mencari idea..masih mencari entiti  identiti senirik...masih banyak kekurangan

2. kenapa suka blogging

saya suka blogging sebab saya suka menulis jadi disebabkan menulis itu akan memenatkan jari jemari jadi kita menaip...bila menaip kita akan buat blog dan akan berkongsi cerita kita dengan semua orang...kita dapat sebarkan ilmu, sebarkan maklumat, dan menggalakkan masyarakat membaca...eheh

3. blog kamu mengenai apa

banyak pasal diri sendiri...keadaan sekeliling, orang di sekitar saya, selain itu kita leh sebarkan maklumat, berkongsi ilmu dan pendapat, luahan perasaan, lontaran pendapat, jadi blog saya adalah blog carca marba T____T

4. harapan dalam dunia blogging

saya harap saya dapat berblogging sampai bila-bila..selagi hayat dikandung badan, selagi aku berdaya untuk menaip, selagi ade idea, selagi ade ilmu untuk dikongsikan..dan selagi aku tidak berputus asa...

itulah jawapan saya.....

kengkawan mari join ini segmen...


klik sini untuk join : ar-rifke

7 comments:

  1. nice blog walaupun baru berusia 6 bulan blog ni! kagum aried...

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan =D berjalan-jalan di sini n follow

    ReplyDelete
  3. Singgah gegar Top blogger Baru ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

    UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

    ReplyDelete
  4. aaa....boleh-boleh napa tak boleh pulak...sangat dialu-alukan

    ReplyDelete
  5. singgah dari blog ar-rifke.com ...
    happy blogging + senyum selalu...
    [^_^]


    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete

aku menulis korang mengomen...!!!